Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 huldigt meerdere prijswinnaars potgrondactie

       

“Totaal positief verrast door de inzet van onze leden en de loyaliteit van de kopers. De potgrondactie was dit jaar een enorm succes! Door de Coronamaatregelen moesten we op zoek naar een nieuwe, toekomstbestendige, manier om de potgrond te verkopen. Uiteindelijk gingen de jeugdleden, op gepaste afstand, met een aansprekende flyer langs de deur, en de seniorenleden enthousiasmeerden hun eigen netwerken per app. Samen met heel veel publiciteit in de plaatselijke krant en de sociale media hebben we zeer veel online verkocht. Het lijkt erop dat mensen beseffen dat het ook voor onze vereniging (financieel) lastig is in deze tijden en ons daarom extra ondersteunen. Trots op iedereen en heel veel dank, aldus een blije voorzitter Marian Hagen, namens het bestuur van Seesing Flex | Longa`59.”

 

Prijswinnaars
De nieuwe manier van deze online verkoop brengt ook een nieuwe manier van belonen met zich mee. Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan alle leden van de vereniging. Daarom is gekozen voor meerdere geldprijzen voor meer leden en teams.

Tijdens de buitentraining deelde Rianne Hulshof, secretaris van het bestuur, de prijzen uit aan de bestverkopende teams. De winnaars 2021 zijn: het jeugdteam Meisjes B1 en CMV 3.1 en Recreanten Mix woensdag.

De individuele prijzen beste verkoper 2021 gingen naar:
Nummer 1 Carmen Kroezen (recreanten mix woensdag)
Nummer 2 Loïs Tenten (meisjes B1)
Nummer 3 Fay Tenten (meisjes C1)

Twee meiden van de minilichting kregen voor hun inzet de aanmoedigingsprijs Sis Harbers en Annebel Koppelman.

Dank
Het doet het bestuur van Seesing Flex | Longa’59 erg goed dat er zoveel mensen zijn die de vereniging een warm hart toedragen. We bedanken dan ook iedereen die heeft bijgedragen en meegeholpen aan de potgrondactie: de leden die de huis-aan-huisverkoop hebben gedaan, de vrijwilligers, de sponsoren Knufing Transport en Garage Engelbarts voor het vervoer en de opslag, de ouders voor het helpen rondbrengen en uiteraard alle kopers!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook