Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Zomergroet

       

 

ZOMERVAKANTIEGROET SEESING FLEX | LONGA`59

Code oranje. En dan bedoelen we oranje van onze clubkleuren.

Nog een kleine week en dan is het volleybalseizoen 2020 – 2021 afgelopen. Volleybal dat afgelopen half jaar in een heel ander daglicht kwam te staan door Corona. Als binnensportvereniging gingen we buiten aan de slag. En met succes. Eerst de jeugd en later ook de senioren. Op het Schwite terrein werd vooral op motoriek getraind en uithoudingsvermogen tijdens de bootcamp. Ook werd er getraind op de techniek. Helaas zonder net, maar we konden onze leden in elk geval tot bewegen zetten. En ook erg belangrijk, er was weer volop gelegenheid om de sociale contacten aan te halen. Later gingen we trainen op het gras en op de beachvelden en we sluiten gelukkig het seizoen in de zaal af.

Tweede prijs Volleybalclub van het jaar 2021!
Door onze enorme veerkracht, tijdens Corona, en het aanbieden van sport buiten, de QR-code beweegroute met start en finish Hamalandhal, zijn we eervol tweede geworden bij de verkiezing van Volleybalclub van het jaar 2021! Deze prijs komt onze vereniging zeer ter harte. We bedanken dan ook de vrijwilligers, de leden, de trainers én onze sponsors dat zij allemaal achter ons zijn blijven staan. We hebben heel wat uitdagingen achter de rug en voor de boeg.

Op zoek naar trainers
De technische commissie heeft zich heel erg hard ingespannen om nieuwe trainers te benaderen. Zo zijn (oud)leden, (oud) speelsters, (oud) trainers gevraagd zich in te zetten voor de A, B, C jeugd om als trainer aan de slag te gaan. Ze hoeven dit niet alleen te doen. Aan de hand van een trainersbegeleider zullen ze leren om een training op te bouwen, waar ze op letten tijdens een training en vooral de juiste oefenstof toe te passen. Wil jij je ook inzetten om de Lichtenvoordse jeugd te laten volleyballen, stuur dan een email naar secretariaat@longa59.nl Op onze Facebookpagina en Instagram zie je onze oproep met een filmpje.  

Vrijwilligers en sponsoren
Afgelopen seizoen hebben we hard gewerkt onze leden in beweging te houden. Het bestuur bedankt hierover de vrijwilligers, trainers en sponsors die dit mogelijk maakten. Onze club heeft geen bestaansrecht zonder vrijwilligers en sponsors.

Start volgend seizoen
Volgend seizoen komt ons vlaggenschip, dames 1, uit in de tweede divisie. Een niveau hoger als afgelopen seizoen. De speelsters starten 16 augustus met de voorbereidingen en de andere leden een of twee weken later. Volgend seizoen zijn er vier damesteams in de competitie en twee A teams, drie B teams, drie C teams en tachtig CMV jeugdleden die hun trainingen en wedstrijden hervatten. 

Mooi zomer
We wensen iedereen een hele mooie zomer toe en een fijne vakantie. En vanaf augustus weer volop volleyballen in de zaal. We verlangen weer naar het uitoefenen van onze favoriete sport met de daarbij behorende gezelligheid in de kantine. 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook