Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Tweede plek Volleybalclub van het jaar 2021

       

Bericht op de Nevobo website https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/07/13/longa-59-krijgt-heel-lichtenvoorde-in-beweging 

Seesing Flex | Longa’59 wint zilver bij de verkiezing Volleybalclub van het jaar 2021!

Bij de spannende ontknoping woensdagavond 9 juni is Seesing Flex | Longa ’59 uitgeroepen tot tweede volleybalclub van het jaar 2021. Sudosa-Desto uit Assen werd tot Volleybalclub van het jaar 2021 gekroond en SSS uit Barneveld eindigde op een mooie derde plaats.

Uitgedost in de opvallende oranje trainingsvesten, met slingers en toeters werd woensdag 9 juni jl. de pitch, online, gehouden voor een professionele jury van de Nevobo, de Nederlandse Volleybal Bond. Maar liefst 53 collega volleybalclubs uit het hele land deden een gooi naar de titel. Voorzitter Marian Hagen beargumenteerde, samen met enkele andere actieve bestuurs- en TC leden in de pitch o.a. de actieve instelling van de club, en de flinke dosis veerkracht die is getoond, en dat dat vanzelfsprekend een podium verdient. Want als binnensport vereniging naar buiten toe is al een uitdaging. Maar de inzet was duidelijk, de leden aan het sporten en bewegen houden. De afgelopen maanden dat we niet binnen mochten sporten zijn er dan ook buiten volleybal gerelateerde oefeningen aangeboden, en ook motoriek en bootcamp kwam aan bod.

 

De jury concludeerde dat het typerend voor de top drie was dat zij in coronatijd met de vele beperkingen continue zijn blijven kijken naar wat er wel kan. Hoe houden we iedereen in beweging en verbonden’. Hierbij keken zij zowel naar de eigen leden als naar de omgeving. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat deze clubs zowel sportief als maatschappelijk goud verdienen!

Het jury commentaar roemde Seesing Flex| Longa’59 voor het volleybalaanbod wat binnen de mogelijkheden die er waren zijn gecreëerd voor de eigen leden.  De trainingen werden in samenwerking met één van de sponsoren altijd afgesloten met warme chocolademelk en toen het koude weer verdween werd er fruit uitgedeeld.  Wat verder in het oog sprong was de beweegroute in het park met QR codes en bijbehorende beweeg challenges, een indrukwekkend initiatief wat bijdraagt aan sociale cohesie in heel Lichtenvoorde, zo oordeelde de jury. Het hele nieuwsbericht is te lezen op www.nevebo.nl.

 

Met dit geweldige resultaat hebben we een toffe clinic van een volleybal topper gewonnen en een cheque twv € 200,00 van volleybaldirect. ‘We zijn kei trots op onze tweede plek, en het is een enorme eer’, aldus Marian Hagen. En natuurlijk feliciteren we Sudosa-Desto met de titel en SSS met hun derde plek.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook