Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Start volleybalcompetitie 2021 - 2022 Seesing Flex | Longa’59

       

‘Eindelijk begint de competitie, onze leden hebben er écht zin in, om weer eens wedstrijden te spelen. Door corona lag alles stil, we zijn heel blij dat we aanstaande week starten’, vertelt voorzitter Marian Hagen. Dames 2 heeft de primeur op donderdag 16 september om 20.30 uur in de Hamalandhal. Zaterdag 18 september vanaf 10.30 uur start de competitie voor de overige teams. De hele dag door zijn er wedstrijden.

Spannend seizoen voor alle teams

‘Aankomend seizoen wordt voor alle teams weer spannend en een uitdaging. Dames 1 komt uit in de tweede divisie. Eén divisie hoger als afgelopen seizoen. Het team bestaat uit mix van jonge en ervaren speelsters, de voorbereidingen liepen goed en de verwachtingen zijn hoog gespannen’, aldus voorzitter Marian Hagen. ‘We nodigen iedereen uit weer naar de sporthal te komen om mooie wedstrijden te kijken en de teams aan te moedigen. Ons streven is elke thuiswedstrijd volle tribunes.’

Dames 1 speelt 16.30 uur

We zijn heel blij dat we ‘gewoon’ aan de competitie kunnen beginnen. Op de tribunes houden we wel 1,5 meter afstand aan.

Tot ziens in de Hamalandhal.

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook