Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Nieuwsbrief Hamalandhal, september 2021: Start seizoen 2021 2022

       
De eerste maand van het nieuwe seizoen zit er op, de trainingen zijn gestart en sommige verenigingen hebben hun eerste competitiewedstrijden al gespeeld. Voor een aantal staan deze op het punt van beginnen, wij kijken uit naar een sportief & succesvol seizoen voor jullie allen! In deze nieuwsbrief willen we kort stilstaan bij een aantal belangrijke zaken.

Corona ‘versoepelingen’ voor de sportkantine & Hamalandhal
Ondanks de aangekondigde versoepelingen die 25 september 2021 ingaan is corona, helaas, nog steeds onder ons. Dit betekent dat wij, voor een aantal zaken, nog steeds een beroep willen doen op jullie solidariteit. Hieronder een aantal aandachtspunten die vanaf aankomende zaterdag 25 september van belang zijn in en rondom de Hamalandhal.

- Voor het betreden van de kantine geldt vanaf 25 september 2021 dat een corona toegangsbewijs verplicht is! De Hamalandhal zal dit nadrukkelijk communiceren in en rondom de kantine en ook controleren. Het verzoek aan iedere bezoeker van de Hamalandhal kantine om je QR-code & identiteitsbewijs paraat te houden. Hiermee vervalt de 1,5 meter regel in de kantine.
- Vooraan de kantine wordt een ‘afhaalpunt’ ingericht waarbij bezoekers zonder corona toegangsbewijs alsnog wat kunnen bestellen in de kantine. Het gaat hier om koffie/thee, sluitbare flesjes drinken en verpakte versnaperingen. Het gaat hierbij om bestellen en vervolgens direct de kantine weer verlaten.
- Voor toeschouwers geldt het volgende; Voor het kijken van amateur sportwedstrijden is geen corona toegangsbewijs verplicht.

Statiegeld op flesjes & sparen
Vanaf juli zit er statiegeld op alle plastic flesjes die te koop zijn in de Hamalandhal. Het statiegeld is doorberekend op de prijs. De Hamalandhal is geen officieel inleverpunt, dit betekent dat je jouw gekochte plastic fles in de kantine niet in kan wisselen voor contant geld. Wij gaan de komende week een verzamelpunt inrichten waar bezoekers hun statiegeld flesje kunnen ‘doneren’ aan de Hamalandhal! Met dit ingezamelde bedrag willen wij aan het einde van het seizoen iets leuks doen/aanschaffen t.b.v. alle verenigingen. Suggesties hiervoor zijn zeer welkom!

Baby nieuws
Hoera! Collega beheerder Jorien is op 8-9-2021 bevallen van zoon Mick. Moeder en zoon maken het goed en Jorien zal de komende maanden nog genieten van haar verlofperiode. Vanaf januari 2022 zal Jorien weer Team Hamalandhal komen versterken.


Met sportieve groet,
Tim & Margaret

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook