Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Stemmers actie Rabo Club Support bedankt!

       
Seesing Flex | Longa`59 was één van de deelnemers van Rabo Club Support. Afgelopen week werd de uitslag bekend gemaakt. Er is flink op onze club gestemd! En het heeft de vereniging een mooi bedrag opgeleverd.
De online checkonthulling, heeft € 638,41 opgebracht!
 
Ons doel
‘We willen alle mensen die onze vereniging een warm hart toedragen, bedanken voor de stemmen op Seesing Flex | Longa`59. Dit seizoen hebben we veertien nieuwe trainers bereid gevonden onze jeugd het volleybalspel aan te leren, zij worden begeleid door een trainerscoach. Met dit geldbedrag willen we een gastpreker uitnodigen met een thema, bijvoorbeeld educatief, mentaal of sportief. En aangezien volleybal een plezierige en sociale sport is, hoort daar ook een drankje en een bitterbal bij’, vertelt de voorzitter Marian Hagen enthousiast.
 
De voorzitter vult aan: ‘Aangezien we het volleybalniveau in onze gemeente (hoog) willen houden, nodigen we ook de trainers van de buurtverenigingen uit. Het uiteindelijke doel is behoud van het jeugdvolleybal. Onze waardering is groot voor de trainersstaf.’
Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook