Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 gemotiveerd 2022 in

       

Lichtpuntjes voor 2022. We zijn volleyballiefhebber en voelen ons op ons best in de Hamalandhal. Met trainen en competitie spelen. Gelukkig hebben we dit een tijdlang daadwerkelijk beleefd. Het seizoen begon in augustus met de trainingen en in oktober volgde het spelen van wedstrijden. Wat een belevenis. Tot de lockdown zich wéér aankondigde. Het bestuur en de leden moesten weer een pas op de plaats maken.  

Volleybal meer als alleen een spelletje
Volleybal is een sport waar we ons helemaal in kunnen uiten. We bewegen, we hebben plezier en na een wedstrijd of training zoeken we de gezelligheid op in de kantine. Heel belangrijk, juist nu, we helpen elkaar in goede en mindere tijden. Het volleybal staat centraal en het brengt ons meer als alleen het spelletje. En uiteraard missen we dit enorm.

Warmte en verbinding
Corona blijft ook in 2022 van invloed op ons leven. Wellicht heeft het jou getroffen met persoonlijk en/of zakelijk leed. Er wordt weer een flink beroep gedaan op onze veerkracht en we staan voor de nodige uitdagingen. Vul je huis met fonkelende lampjes en steek kaarsen aan, het brengt ons licht, liefde, warmte en verbinding. Het geeft uiting aan wat ons bezig houdt.

Samen sterk
Anticiperen op wat kan en mag en creatieve oplossingen bedenken, gemotiveerd staat het bestuur en technische commissie in de startblokken om onze sport, na de lockdown, 'normaal' voort te zetten. Dit vergt veel energie van ons. Samen lukt ons dit, dat hebben we het afgelopen jaar bewezen met elkaar.

Kerstattentie kaderleden en sponsors
Afgelopen zaterdag hebben al onze kaderleden een kerstpakket ontvangen. Dit als blijk van waardering voor hun inzet voor onze leden. Onder het genot van een beker warme chocolademelk en een kerstkransje.

De sponsors ontvingen ook een kerstattentie als dank voor het vertrouwen in onze club.

We koesteren onze vrijwilligers en sponsors.

Voor nu blijf bewegen, blijf gezond

Kerst en Oud en Nieuw
Ook al is het anders als anders, het bestuur wenst je prettige kerstdagen en veel gezondheid, voorspoed en geluk voor 2022.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook