Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

STEUN ONZE CLUB! JAARLIJKSE POTGRONDACTIE SEESING FLEX | LONGA`59 VAN START

       

“Het is weer zover. De jaarlijkse potgrondactie van Seesing Flex | Longa`59 gaat weer van start. Dat komt goed uit. We verlangen naar het voorjaar om weer heerlijk in de tuin bezig te zijn. En met een laag verse potgrond heeft u meer plezier van de tuin, want bloemen en planten gaan beter groeien. Koop nu potgrond en steun onze club! Gezien de huidige omstandigheden rond corona, vindt de verkoop online plaats, aldus voorzitter Marian Hagen.”

BESTELPROCES; SCAN QR-CODE of ga naar www.potgrondactielonga59.nl
De bestelling gaat geheel via deze website. Nadat u de productkeuze heeft gemaakt, rekent u contactloos af. Zoals u gewend bent, bieden wij tegen scherpe prijzen kwalitatieve potgrond. We verkopen een zak van 20 of 40 liter en bij drie zakken van 40 liter ontvangt u een korting. Bij elke vierde zak van 40 liter ontvangt u één zakje dahlia mix gratis. En met deze mix lokt u bijen en zij bestuiven uw prachtige bloemen en planten in de tuin. Dahliamix is ook apart te bestellen.

TEAMPRIJS
De jeugdleden geven huis-aan-huis een flyer af, op 1,5 meter afstand, met de informatie hoe u de potgrond kan kopen. Op deze flyer staat hun naam en teamnaam. Het (jeugd)team dat de meeste potgrond verkoopt (gerelateerd aan het aantal personen per team) ontvangt een bijdrage voor het teamuitje aan het eind van het seizoen. Het is van belang dat u deze namen in de verplichte velden invoert, zodat de organisatie kan volgen hoeveel ze verkocht hebben.

ZONDER FLYER bestellen
Als u geen flyer heeft ontvangen, kunt u gewoon online zakken potgrond of dahlia mix bestellen, via de website www.potgrondactielonga59.nl, het wijst zichzelf. Ook is het mogelijk een email te sturen naar penningmeester@longa59.nl om contant te betalen. Al deze informatie vindt u op de website. Plaats uw bestelling zo snel mogelijk in elk geval voor 12 maart.

GRATIS AFLEVERING
De distributie is vrijdag 18 maart, op 19 of 20 maart wordt de bestelling bij u thuis afgeleverd door de persoon van wie u de potgrond koopt.

Steun de Volleybalvereniging Longa`59
Seesing FLex | Longa’59 vertrouwt erop dat ook ú onze vereniging wilt ondersteunen door het kopen van de potgrond. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan de jeugdafdeling én ook de senioren en recreanten profiteren mee. Door de moeilijkheden rondom Corona, liggen er voor ons een aantal financiële uitdagingen.

De bal moet immers blijven rollen en de actie scheelt ú slepen met zware zakken.

Heeft u vragen over de actie? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@longa59.nl.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook