Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59; 8 meiden maken de overstap van mini’s niveau 6 naar de C jeugd.

       

MC4 van Seesing Flex | Longa ’59 is een team dat sinds enkele weken op C niveau speelt. Voor de winterstop speelden zij het hoogste niveau van de mini’s, niveau 6. Daar wonnen ze heel veel, tijd voor meer uitdaging dus!


De overstap van de mini’s naar het C niveau is niet zomaar een overstap. Ineens speel je met 6 ipv 4 spelers in het veld, en ook het veld waarop gespeeld wordt is een stuk groter. Het team bestaande uit Suze, Evi, Sofia, Mees, Laura, Nikki, Lauren en Suus, meiden van 10 t/m 12 jaar, speelt dus sinds kort samen. Bij de mini’s hadden ze wisselend al wel samengespeeld, dus ze kenden elkaar al wel. Het team staat onder leiding van trainers Laurens, Marian en Han, ze trainen twee keer per week. Tijdens de wedstrijden worden ze gecoacht door Marco en Lonneke.

De wedstrijden in de C jeugd zijn veel spannender, aldus de meiden. Eén van de eerste wedstrijden was dan ook tegen grotere, oudere meiden. En spannend was het inderdaad! Het werd direct een 5 setter, uiteindelijk gingen de meiden er met de winst, 3-2 vandoor. Een mooie opsteker. Het team is gezellig en fanatiek. Het drie keer overspelen gaat al goed, het blokken is nog even wennen. En het allerleukste? De aanval, favoriet bij alle 8, heerlijk smashen!

Niet op de foto: Sofia en Suze Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook