Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Samen met Longa wedstrijden kijken van Heren eredivisie Active Living Orion, voor de kampioenspoule in Doetinchem?

       
Samen met Longa wedstrijden kijken van Heren eredivisie Active Living Orion, voor de kampioenspoule in Doetinchem? Zie hier de agenda:
 
Woensdag 30 maart: Active Living Orion – Draisma Dynamo
De play-offs zijn afgelopen zaterdag van start gegaan, dit betekent dat de strijd om het kampioenschap echt is begonnen. De eerste thuiswedstrijd is overtuigend met 3-0 gewonnen. De volgende thuiswedstrijd is op woensdagavond 30 maart. Om 20.00 uur speelt Active Living Orion HS1 de topper tegen de nummer 2 uit de competitie Draisma Dynamo. Het belooft een mooie wedstrijd te worden!
 
Zondag 10 april: Active Living Orion – Amysoft Lycurgus
Kom op zondag 10 april naar de wedstrijd van Active Living Orion tegen Amysoft Lycurgus. De wedstrijd, die om 15.00 uur start, staat in het teken van het goede doel Stichting CliniClowns. Rondom de wedstrijd organiseren we een familiedag en is er wat te doen voor het gehele gezin. Terwijl de ouders volleybal kijken, kunnen de kinderen (5-13 jaar) zich voor (en tijdens) de wedstrijd vermaken in de hal naast de wedstrijdhal. De Nevobo komt langs met de volleybalbus vol attributen, van een smashmeter tot een springkussen.
Tijdens de wedstrijddag op zondag 10 april staan we stil bij een goed doel in Nederland: de CliniClowns! CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Een bezoek van een CliniClown zorgt er vaak voor dat zorgen even worden vergeten en er bij kinderen en mensen een lach op het gezicht verschijnt. Deze momenten zijn goud waard, daarom vragen wij aandacht voor dit ontzettend mooie, goede doel! Vanuit de ticketverkoop zullen wij €2,50 van elk verkocht kaartje doneren aan de stichting. Help ons mee en doneer ook een bedrag aan Stichting CliniClowns!
 
Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook