Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 huldigt meerdere prijswinnaars potgrondactie

       

“Totaal positief verrast door de inzet van onze leden en de loyaliteit van de kopers. De potgrondactie was ook dit jaar een enorm succes! Net als vorig jaar vond de verkoop, online, plaats. De jeugdleden gingen, op gepaste afstand, met een aansprekende flyer langs de deur, en de seniorenleden enthousiasmeerden hun eigen netwerken per app. Samen met heel veel publiciteit in de plaatselijke krant en de sociale media hebben we goed verkocht. Trots en heel veel dank aan de kopers, leden en anderen die onze club zo goed ondersteund hebben met deze actie, aldus een blije voorzitter Marian Hagen.”

Prijswinnaars
De hele vereniging profiteert mee aan de opbrengst van deze actie.   

Rianne Hulshof, secretaris van het bestuur, deelde de prijzen uit aan de bestverkopende teams. De winnaars 2022 zijn: het jeugdteam Meisjes B1 en CMV 2.2.

De individuele prijzen beste verkoper 2022 gingen naar:
Nummer 1 Pien Kroezen (CMV 2.2)
Nummer 2 Faye Tenten (meisjes B1)
Nummer 3 Karlijn te Walvaart (meisjes C2)

Dank
Het doet het bestuur van Seesing Flex | Longa’59 erg goed dat er zoveel mensen zijn die de vereniging een warm hart toedragen. We bedanken dan ook iedereen die heeft bijgedragen en meegeholpen aan de potgrondactie: de leden die de huis-aan-huisverkoop hebben gedaan, de vrijwilligers, de sponsoren Knufing Transport en Garage Engelbarts voor het vervoer en de opslag, de ouders voor het helpen rondbrengen en uiteraard alle kopers!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook