Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

TWEE TEAMS VAN SEESING FLEX | LONGA ’59 IN HALVE FINALE NOJK

       

Afgelopen zaterdag 16 april zijn de halve finales van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap, NOJK, gespeeld. Meisjes A en meisjes CMV hadden zich eind februari al weten te plaatsen voor deze halve finale. Meisjes A mocht het dicht bij huis, in Eibergen, gaan uitvechten. De CMV meiden hadden hun strijdtoneel in Apeldoorn.

De meiden A hadden de opgave om achtereenvolgens af te rekenen met Twente 05, Orion, Peelpush en Dynamo Tubbergen. Daarvoor was het nodig de hele dag een stabiel goed niveau neer te zetten. Met vlagen lieten de meiden mooi volleybal zien, maar dat werd afgewisseld met mindere fases. Alhoewel er mogelijkheden tot winst waren, werd er drie keer gelijk gespeeld. Tegen Twente 05, Orion en Dynamo Tubbergen. Peelpush was echt een maatje te groot voor ons. De behaalde gelijke spelen bleken niet voldoende om de kruisfinale te halen, waarin een plek voor de finale kon worden afgedwongen. De meiden A hebben er hard voor gevochten, maar helaas is het niet gelukt. Desondanks was het een mooie volleybal dag voor de meiden en de meegereisde supporters. En de coaches Danique en Frank Rietberg. 

Meisjes CMV bestaande uit Isa, Sofia, Nikki, Mees Lauren Suze en Suus zijn samen met hun coaches Wandy en Marco naar Apeldoorn geweest. De meiden mochten volleyballen in de Omnisporthal, een grote en zeer indrukwekkende sporthal. Nadat de meiden alle indrukken hadden verwerkt mochten zij de eerste wedstrijd spelen tegen de Bevers uit Lemelerveld. De meiden werden aangemoedigd door veel meegereisde vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes. De wedstrijd ging gelijk op en eindigde dan ook in een 1-1 gelijkspel. De tweede wedstrijd was Limes uit Vleuten de tegenstander. De meiden van Longa’59 speelden erg goed en wonnen deze wedstrijd met 2-0.  

De laatste wedstrijd was tegen Wesseling DOK uit Dwingeloo. Deze meiden waren beter en een maatje te groot. Helaas ging deze wedstrijd met 2-0 verloren.

Door dit resultaat werden de meiden derde in de poule en wisten zij zich niet te plaatsen voor de finaleronde. 

Met deze resultaten kunnen ze toch tevreden terugkijken op dit NOJK-avontuur. Ze hebben plezier gehad, goed gespeeld en ook veel geleerd, dat moest natuurlijk gevierd worden bij de Mc Donalds.

Grote dank gaat uit naar Bas Gebbink, onze vaste scheidsrechter, en naar de trainers Han en Laurens.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook