Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

SCHOLENVOLLEYBALTOERNOOI OOST GELRE

       

Op zondag 15 mei spelen alle basisscholen uit de gemeente Oost-Gelre om de eer. De vijf volleybalverenigingen uit de gemeente organiseren samen het scholentoernooi. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 – 14.00 uur in de Hamalandhal. Supporters zijn van harte welkom.

Kinderen van groep 3, 4 en 5 spelen een circulatievolleybal toernooi. Ze spelen op een klein veld met drie tegen drie of vier tegen vier. Een aantal kinderen hebben op de scholen, tijdens de gymles, de grondbeginselen van het volleybal geleerd. De bal mag gevangen en gegooid worden, en als het lukt bovenhands of toetsen. We houden de spelregels zo eenvoudig mogelijk. Plezier en balcontact staan, tijdens het scholenvolleybaltoernooi, voorop. 

Vrijwilligers van de diverse clubs zorgen voor de begeleiding. Voor elk kind is er een traktatie.

Inschrijven kan nog tot 11 mei, zie de website van de Volleybalvereniging in je eigen kern.  

Lichtenvoorde en Lievelde www.longa59.nl

Groenlo www.vvgrol.nl

Zieuwent www.tohp.nl

Harreveld https://ksh.harreveld.nl/volleybal

Vragender info@ksv-vragender.com  

Mariënvelde www.marvo76.nl

Side event

De Nederlandse Volleybal Bond heeft ter promotie van het WK Volleybal een touringcar vol met spelmateriaal. Deze bus is aanwezig en er kan dus volop gepeeld worden met allerlei verschillende oefenvormen. Hoe hoog kun je springen? Hoe hard kun je slaan? Hoe vaak kun je hooghouden en overspelen? Trampolinebal?  Hiervoor is inschrijven niet nodig en iedereen mag er gratis aan deelnemen van 10.00 tot 15.00 uur. Leuk voor de spelers, broertjes, zusjes en (groot)ouders.

Namens de gezamenlijke volleybalverenigingen zien we je graag deelnemen op 15 mei.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook