Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing flex | Longa ’59 MA2 kampioen!

       

Zaterdag 14 mei was een spannende dag voor MA2 bestaande uit Reesa, Lynn, Moura, Lieke, Anouk en Marin, en getraind door Bernice en Udo. Voor het kampioenschap in de 2e klasse moesten ze minimaal 2 sets van de wedstrijd van die dag tegen de nummer 3 op de ranglijst, ACE’19 MA1 uit Doesburg winnen om niet afhankelijk te worden van de wedstrijd van Orion MA1 tegen ACE’19 later die week gespeeld. Beide teams waren ook nog in de race om het kampioenschap.

 

En de meiden van Seesing flex | Longa ’59 MA2 maakten het bloedspannend in Doesburg! Want de eerste twee sets werden verloren met 25-22 en 25-21. Gelukkig wisten zij zich te herpakken en werden de 3e en 4e set gewonnen met 17-25 en 15-25. En daarmee was het kampioenschap binnen! De 5e set werd nipt gewonnen met 13-15.

 

Een bijzondere prestatie, want het team kampte het afgelopen jaar met tegenslag door enkele speelsters die stopten met volleybal. Er werden speelsters uit andere teams geleend, en daardoor speelden zij iedere wedstrijd in een andere samenstelling. De samenwerking bleef heel goed, net zoals het enthousiasme en het plezier. Met z’n allen speelden ze hun eigen spel. Beloond met het kampioenschap. Van harte meiden!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook