Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa ’59 vrijwilliger Bas in de spotlights

       

Hart voor Longa ’59, dat heeft Bas. In het voorjaar van 2008 begon hij zelf met volleyballen bij de club. Inmiddels speelt hij nu zelf bij studenten volleybal vereniging WaHo heren 4 in Wageningen.

 Foto: Sylvia Rietberg-Groothedde

 

In het seizoen is Bas bijna iedere zaterdag in de sporthal te vinden. Hij weet alle ins en outs van de zaalwacht. Wanneer Bas er is dan hangen de netten op de juiste hoogte, worden de einduitslagen juist gecommuniceerd met NeVoBo en lopen alle andere zaken die zaterdag op rolletjes.

Tot 2017 heeft hij zelf bij Seesing Flex | Longa ’59 gevolleybald. Hij werd gevraagd om als vrijwilliger iets te betekenen voor de vereniging. Toen hij daar eenmaal inrolde, was er geen houden meer aan. Naast dat hij bijna iedere zaterdag de zaalwacht verzorgt, fluit hij ook namens de vereniging in de regio. Ook fluit hij een enkele thuiswedstrijd.

De club vaart op mensen zoals Bas. Hij is vriendelijk, loyaal en accuraat. Heel fijn dat hij naast zijn studie Biologie aan de universiteit van Wageningen zoveel tijd wil vrijmaken voor Longa ’59. Bas kent bijna iedere speler bij naam. Dit siert hem als persoon en toont zijn betrokkenheid. Bas, bedankt voor je tomeloze inzet!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook