Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Studeren en blijven volleyballen, dat doen de meiden van Dames 4

       

D4 is een bijzonder team van Seesing Flex | Longa ’59, dit is het zogeheten studententeam. Het team bestaat uit een hechte groep vriendinnen die al geruime tijd volleyballen. Door studie lukte het doordeweeks trainen niet meer, maar daar hebben zij zelf iets op gevonden.

Iedere vrijdagavond van 21.00 tot 22.30 uur wordt er in de Hamalandhal getraind door D4. Laat op de vrijdagavond, zodat de meiden de tijd hebben om vanuit hun studentensteden terug te keren naar Lichtenvoorde. Niet iedereen kan iedere week trainen of de wedstrijd spelen, vandaar dat het team bestaat uit 13 meiden, te weten: Danique, Anouk, Jill, Tess, Jikke, Lynn, Tess, Aniek, Nynke, Anouk, Indy, Juul en Isa.

Dit fantastische team staat onder leiding van trainer Wilhelm de Ruiter. Hij kan ze niet iedere week coachen tijdens de wedstrijd, maar dat vormt voor D4 geen probleem. Bij afwezigheid van de trainer/coach regelen de meiden dit prima zelf. Ze bepalen samen de opstelling, iedereen wil graag spelen. Maar bovenal gaan de meiden voor de winst. Zij komen uit in de 1e klasse.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook