Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing flex | Longa’59 mini’s succesvol tijdens thuistoernooi in de Hamalandhal

       

Afgelopen zaterdag werd het Cool Moves Volleybal (CMV) toernooi in de Hamalandhal gespeeld. Een mooi toernooi met voor de 4 deelnemende teams namens Seesing Flex | Longa ’59 een beker. Zij werden allen 1e in hun poule.

Team 1.1 bestaat uit Anna, Marinde, Elin, Roos en Lizi. Team 1.2 speelt met de volgende spelers: Dagmar, Veerle, Maud, Merel en Sis. Bij niveau 2 speelde team 2.1 met Sammi, Lilly, Mila, Melle en Fem (niet op de foto). En voor niveau 3 kwamen Pien, Stan, Pien en Doutze uit in team 3.1.

Tijdens het toernooi speelt ieder team 3 of 4 wedstrijden van 2 x 10 minuten voor niveau 2 en 3, deze spelers zijn 8 t/m 10 jaar. Niveau 1 speelt wedstrijdjes van 2 x 7 minuten, zij zijn 6, 7 jaar. Cool Moves Volleybal heeft een mooie opbouw van niveau 1 t/m 6. Het begint met de bal over het net gooien en vangen. Bij niveau 2 komt de onderhandse opslag erbij en bij niveau 3 wordt het verder opgebouwd met onderarms spelen naar een medespeler. Balvaardigheid en balcontact wordt geoefend, oftewel; breed motorisch opleiden met de bal.

Bovenal staat uiteraard plezier voorop. Plezier en samenspelen vormt de basis voor spelenderwijs leren. En dat je dan bij een thuistoernooi ook nog eens de beker wint? Dat is dan natuurlijk alleen maar leuk. Van harte gefeliciteerd!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook