Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 en Heva VCV maken werk van de toekomst!

       

Samen de volleybalsport versterken in de regio. Een mooie uitdaging waar Seesing Flex | Longa`59uit Lichtenvoorde en Heva VCV uit Varsseveld samen met de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) en Achterhoek in Beweging netwerk van gaan maken als Superclubs. Door gezamenlijk te investeren in een professionele kracht, geven zij invulling aan de gedeelde ambities waarmee zij hun eigen vereniging én de volleybalsport in de regio versterken!

Het onbetaalbare harde werk van vrijwilligers

De vrijwilligers zijn binnen het verenigingsleven van onschatbare waarde. Dit geldt ook voor de vrijwilligers die actief zijn voor Seesing Flex | Longa`59 en Heva VCV. Ze verzorgen onder andere de trainingen voor de jeugd, organiseren de algemene ledenvergadering, staan in de kantine, noem maar op. Echter, het wordt steeds lastiger om samen met de vrijwilligers aan alle eisen en vragen invulling te kunnen geven, laat staan dat er voldoende ruimte is om invulling te geven aan de ambities die de club op de plank heeft liggen.

Handen ineengeslagen

Door gebruik te maken van de ondersteuning vanuit de Nevobo, Achterhoek in Beweging en de gemeenten Oost Gelre en Oude IJsselstreek kunnen Seesing Flex | Longa`59en Heva VCV sinds kort werken aan hun gedeelde ambities. Zij zetten zich gezamenlijk in voor het versterken van het volleybal en ontwikkeling van volleyballers in de achterhoek. De ambities ontvangen eveneens medewerking vanuit de lokale beweeg- en sportakkoorden per gemeente.

De professionele ondersteuner

De professionele ondersteuner vanuit Seesing Flex | Longa`59en Heva VCV zal zich bezighouden met de uitdagingen binnen de club en omliggende verenigingen zoals het vergroten van de kwaliteit van de trainers, meer mensen in beweging krijgen en opzetten van nieuw sportaanbod zoals bijvoorbeeld Beachvolleybal of de Sportspeeltuin voor de leeftijd van 4-6-jarigen. Daarnaast zal de professional een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ieders Talent. Iedere volleybalvereniging in de regio heeft talentvolle jeugd die zich nog beter kan en wil ontwikkelen wanneer er bij de eigen club of andere trainingslocatie in de regio op niveau kan worden getraind met gelijkgestemden. Door nauw samen te werken met aanvullende mooie regionale initiatieven op dit vlak, zoals bijvoorbeeld Stichting Talentontwikkeling Achterhoek-volleybal (STA) willen we hier een boost aan geven.

Nederlandse Volleybalbond

Middels het professionaliseringstraject Superclubs van de Nevobo, waar Seesing Flex | Longa`59en Heva VCV gebruik van maken, draagt de collectieve volleybalgemeenschap financieel bij aan betaalde krachten die lokaal de vereniging versterken. Ook helpt de Nederlandse Volleybalbond bij het leggen van verbinding tussen gemeenten en ondersteunen zij in het opzetten van samenwerkingen tussen de clubs in de regio. Hiermee zet de sportbond in op het versterken van haar verenigingen.

Benieuwd wat het professionaliseringstraject inhoudt? Bekijk voor meer informatie www.nevobo.nl/professionaliseren

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook