Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Tevreden voorzitter Marian van Seesing Flex | Longa’59 aan het woord

       

Het Longa’59 bloed stroomt bij Marian Hagen door de aderen. Zo heeft ze er zelf jarenlang gevolleybald en zet zij zich nu met heel haar hart en ziel in voor de club. ‘Vroeger werd alles geregeld zodat ik kon volleyballen, ik vind het een eer om dat nu terug te doen’, onderbouwde Marian de keuze om zich acht jaar geleden kandidaat te stellen als voorzitter van de club waar zij zich zo thuis voelt.

Op haar eenentwintigste kwam Marian vanuit Orion Doetinchem bij Longa’59 in het eerste spelen. Mooie jaren heeft zij beleefd, waaronder het kampioenschap van de eerste divisie, spelen in de eredivisie en de fantastische Europacupwedstrijden. Nadat ze stopte bij Longa’59 bleef ze sportief bezig en zich inzetten voor diverse sportclubs in Zieuwent. In 2015, ze was inmiddels naar Lichtenvoorde verhuisd, bleek de functie van voorzitter bij haar geliefde volleybalclub vacant. Nadat ze eenmaal weer de Hamalandhal binnenliep, voelde het als thuiskomen en pakte ze de rol van voorzitter op.

Ontwikkeling

In de jaren als voorzitter is de club verder ontwikkeld. Marian vertelt enthousiast:’ De laatste jaren is er hard gewerkt door veel vrijwilligers. Onlangs is Seesing Flex | Longa`59 samen met Heva/VcV Varsseveld Superclub geworden. Zo is er meer samenwerking en binding bij de trainers onderling, zij worden begeleid door een professional. De organisatie is breder en sterker. De pr; sociale media, de website en andere artikelen hebben een update gekregen. De sponsoren hebben vertrouwen in de club, ik ben heel blij met deze ontwikkelingen.’

Visie

Marian heeft een duidelijke visie, en dat is ontwikkelingsgericht, met de blik vooruit. ‘We blijven gedreven en enthousiast, zo willen we nog nieuwe doelgroepen aan het volleyballen krijgen, zoals ‘start to volley’, voor beginners 18+, oud-volleyballers weer aan ons binden en beachvolleybal in de zomer, stapje voor stapje pakken we dit op’.

‘Maar een ander speerpunt voor de komende periode is het behouden en bij voorkeur uitbreiden van voldoende vrijwilligers, er is nog geen noodzaak, we willen dit waarborgen voor de toekomst.’

Tevreden voorzitter

Trots vult Marian aan: “Bovenal ben ik een zeer tevreden voorzitter van een prachtige club. Trots op de club, maar bovenal op de mensen die deze vereniging maken, de kaderleden, vrijwilligers, sponsoren en uiteraard de leden. Samenwerken aan mooie resultaten en loyaal zijn aan elkaar, dat is het Longa ’59 DNA.

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook