Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

VandenBerg Advies teamsponsor Seesing Flex| Longa`59 Dames 4

       

Vandaag zetten wij één van onze trotse sponsoren in de spotlight! Marcel van den Berg van VandenBerg Advies in Lichtenvoorde. Dit seizoen sponsort hij voor het eerst het Dames 4 studententeam van Seesing Flex|Longa’59.

VandenBerg Advies helpt MKB-ondernemers aan passende financieringen gekoppeld aan een sterk plan. VandenBerg Advies is een bedrijfskundig en financieel adviesbureau en staat voor persoonlijk en vertrouwd advies met één vast aanspreekpunt. Sterk in strategie en ontwikkeling, 100% onafhankelijk, toegang tot bijna alle financiers, de beste voorwaarden creëren en meer dan 95% slagingskans, na intake.

De band met Seesing Flex|Longa’59.

Marcel is ‘van huis uit’ altijd al een volleybal supporter/liefhebber geweest. Sinds zijn dochter is gaan volleyballen bij Seesing Flex|Longa’59 wilde hij ook graag zijn steentje bijdragen. Vanaf dat moment is hij als vrijwilliger niet meer weg te denken binnen Longa’59. Naast het supporten vanaf de tribune en het coachen van Dames 6 is hij ook actief als coördinator Technische Commissie van de senioren en het 1ste damesteam.

Met trots vertelt Marcel dat hij dit seizoen voor het eerst het team van zijn dochter sponsort. Een leuk, sportief en vooral gezellig team, dat zijn de meiden van Dames 4. Het nieuwe studententeam van Seesing Flex|Longa’59  gaat er een topseizoen van maken.

VandenBerg Advies wenst Longa’59 een mooie, sportieve en gezonde toekomst!

Meer informatie over VandenBerg Advies vind je op: https://vdbergadvies.com/.                                                                                                         

Wij willen VandenBerg Advies bedanken voor hun inzet en toewijding binnen de vereniging en hopen dat zij nog heel veel jaren trotse sponsor zullen blijven!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook