Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 houdt combi bijeenkomst met clinic en sportpsycholoog

       

Seesing Flex Longa ’59 is heel erg blij met alle trainers en coaches die elke week weer alles op alles zetten om met hun passie en kennis bij te dragen aan de ontwikkeling van onze spelers.

We vinden het belangrijk dat niet alleen de spelers, maar ook de trainers en coaches de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen en inspiratie op te doen. Daarom vond er op woensdag 25 januari een bijeenkomst voor alle trainers en coaches van Seesing Flex Longa ‘59 plaats. Niet alleen onze trainers en coaches waren voor deze leerzame avond uitgenodigd, maar ook die van andere verenigingen uit de buurt kregen de kans om hierbij aanwezig te zijn.

 

Tijdens deze avond gaf Han Bulten een clinic waarbij hij dieper in ging op het interessant houden van trainingen en het werken met technische leerlijnen. En het handig gebruik maken van de 1000drills app. Daarna gaf sportpsycholoog Chloé Webers een interactieve presentatie met als thema ‘coaching’.

We kijken terug op een gezellige en inspirerende avond en willen Han Bulten en Chloé Webers bedanken voor het delen van hun kennis, en ook niet geheel onbelangrijk: alle deelnemers, bedankt voor jullie komst!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook