Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

STEUN ONZE CLUB! JAARLIJKSE POTGRONDACTIE SEESING FLEX | LONGA`59 VAN START

       

“Het is weer zover. De jaarlijkse potgrondactie van Seesing Flex | Longa`59 gaat weer van start. Dat komt goed uit. We verlangen naar het voorjaar en hebben weer zin om in de tuin bezig te zijn. En met een laag verse potgrond heb je meer plezier van de tuin, want bloemen en planten groeien beter. Koop nu potgrond en steun onze club! De verkoop is online, wel zo makkelijk, aldus voorzitter Marian Hagen.”

BESTELPROCES; SCAN QR-CODE of ga naar www.potgrondactielonga59.nl
De bestelling gaat geheel via deze website. Nadat je de productkeuze heeft gemaakt, reken je veilig af. We verkopen een zak van 20 of 40 liter en bij drie zakken van 40 liter ontvang je een korting. Bij elke vierde zak van 40 liter ontvang je één zakje dahlia mix gratis. En met deze mix lokt u bijen en zij bestuiven uw prachtige bloemen en planten in de tuin. Dahliamix is ook apart te bestellen.

TEAMPRIJS
De jeugdleden geven huis-aan-huis een flyer af en informeren je hoe je de potgrond koopt. Op deze flyer staat hun naam en teamnaam. Het (jeugd)team dat de meeste potgrond verkoopt (gerelateerd aan het aantal personen per team) ontvangt een bijdrage voor het teamuitje. Het is van belang dat je deze namen in de verplichte velden invoert, zodat de organisatie kan volgen hoeveel ze verkocht hebben.

DONATIE
Wil je onze club wél steunen, maar geen potgrond ontvangen? Dan vul je op het bestelformulier bij ‘donatie” een vrij te kiezen bedrag in.

GRATIS AFLEVERING
De distributie is vrijdag 10 maart, op 11 of 12 maart wordt de bestelling bij jou thuis afgeleverd door de persoon van wie je de potgrond koopt.

Steun de Volleybalvereniging Seesing Flex | Longa`59
Seesing FLex | Longa’59 vertrouwt erop dat ook jij onze vereniging wilt ondersteunen door het kopen van de potgrond. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdafdeling én ook de senioren en recreanten profiteren mee. 

Bedankt voor je steun!

Heb je vragen over de actie? Stuur dan een e-mail naar secretaris@longa59.nl

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook