Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 huldigt meerdere prijswinnaars potgrondactie

       

“Totaal positief verrast door de inzet van onze leden en de loyaliteit van de kopers. De potgrondactie was ook dit jaar een enorm succes! Net als vorig jaar vond de verkoop, online, plaats. De jeugdleden gingen met een aansprekende flyer langs de deur, en de seniorenleden enthousiasmeerden hun eigen netwerken per app. Samen met heel veel publiciteit in de plaatselijke krant en de sociale media hebben we goed verkocht. Trots en heel veel dank aan de kopers, leden en anderen die onze club zo goed ondersteund hebben met deze actie, aldus een blije voorzitter Marian Hagen.”

Prijswinnaars
De hele vereniging profiteert mee aan de opbrengst van deze actie.   

Marian Hagen, voorzitter, deelde de prijzen uit aan de bestverkopende teams. De winnaars 2023 zijn: bij de jeugd het CMV-team 4.3 en bij de senioren dames 3 Loïs Tenten was vertegenwoordigd namens haar team.

De individuele prijzen voor beste verkoper 2023 ging naar:
Nummer 1 Pien Kroezen (CMV 4.3)
Nummer 2 Doutze Wessels (CMV 4.3)
Nummer 3 Julia Egberts (CMV 1.1)

Dank
Het doet het bestuur van Seesing Flex | Longa’59 erg goed dat er zoveel mensen zijn die onze vereniging een warm hart toedragen. We bedanken dan ook iedereen die heeft bijgedragen en meegeholpen aan de potgrondactie: de leden met de huis-aan-huisverkoop, de vrijwilligers, de sponsoren Knufing Transport, het behendige werk op de heftruck van Jurgen, Garage Engelbarts voor de busjes, de ouders voor het helpen rondbrengen en uiteraard alle kopers!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook