Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Hart voor Seesing Flex | Longa ‘59, dat heeft Ilse!

       

Iedere vereniging heeft ze nodig, vrijwilligers. Deze week Ilse Klein Gebbink in the spolights. Zelf vindt ze dat ze niet zoveel doet, en dat wat ze doet vanzelfsprekend is: ‘Gewoon, het hoort erbij’, was haar reactie.

Vanaf haar 7e volleybalt Ilse bij Seesing Flex | Longa ’59. En ook al woont ze al ruim 25 jaar, vanwege de liefde in Groenlo, wanneer ze bij de Hamalandhal aankomt, en dat is toch zeker meerdere keren per week, gaat haar Longa ’59 hart sneller kloppen.

Jaren heeft Ilse kunnen volleyballen, waarvan vele jaren in Dames 1, mede door de inzet van vele vrijwilligers. Toen haar dochter Lisa ook ging volleyballen vond ze de tijd rijp om iets terug te doen voor de vereniging. Naast dat ze er altijd is, zoals bij de potgrondactie, toernooien, wilde ze nu ook iets structureel bijdragen aan de vereniging. Ze werd namens Seesing Flex | Longa ’59 scheidsrechter voor de Nevobo, de volleybalbond. Ilse fluit regiodivisie tot en met derde divisie. Heel wat wedstrijden heeft zij inmiddels het scheidsrechters fluitje gehanteerd.

Wat ze nog wilde bereiken? Samen met haar dochter spelen. Inmiddels speelt Ilse in Dames 2, en haar doel is bereikt. Vorig jaar heeft Lisa, wie zelf in Dames 5 speelt, enkele wedstrijden meegespeeld met Dames 2. ‘Dus nu kan ik stoppen’, grapt Ilse. Uiteraard is dat gelukkig nog niet aan de orde. Ilse, bedankt voor je inzet!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook