Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa’59 zet Vuurwerkplanet.nl in de spotlights.

       

Vuurwerkplanet.nl is een van de bedrijven die Seesing Flex | Longa ’59 enorm steunt. We zijn enorm dankbaar voor deze support en zetten ze dan ook graag een keer in de spotlights. Want wie is dit bedrijf nou eigenlijk, en wat maakt hen zo bijzonder?

Vuurwerkplanet.nl is de grootste webshop voor siervuurwerk in Nederland. Het bedrijf heeft de vetste soorten vuurwerk in hun assortiment, ook hebben ze de meeste afhaalpunten waardoor ze erg goed bereikbaar zijn.

Commercieel directeur Jasper Groeneveld heeft zelf ruim twintig jaar met veel plezier bij Seesing Flex | Longa ’59 gespeeld. Ondanks dat hij zelf inmiddels gestopt is heeft hij er toch voor gekozen om ons te steunen. ‘Wij vinden de jeugdopleiding erg belangrijk voor een club. Seesing Flex | Longa ’59 besteed veel energie aan de jeugd, vandaar dat wij dat ondersteunen met een financiële bijdrage.’.

Zonder bedrijven zoals vuurwerkplanet.nl zou onze vereniging niet kunnen bestaan, we zijn dan ook enorm blij en dankbaar voor de support die we van hen krijgen. Wij willen vuurwerkplanet.nl enorm bedanken voor alle hulp. 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook