Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa'59 zet Lurvink Afbouw in de spotlight

       

Al een aantal jaar steunt het stukadoors- en afbouwbedrijf Lurvink Seesing flex Longa ’59. We zijn enorm dankbaar voor deze support en zetten dan ook graag Lurvink Afbouw deze keer in de spotlights. Want wie is dit bedrijf nou eigenlijk, en wat maakt hen zo bijzonder?

 

Lurvink Afbouw is een middelgroot stukadoors- en afbouwbedrijf met vestigingen in zowel Bocholt als Lichtenvoorde. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met het traditionele stucwerk, zo hebben ze bijna alle disciplines wel in huis. Deze veelzijdigheid maakt het bedrijf dan ook onderscheidend en krachtig.
 
Eigenaar Jurgen Lurvink is zelf al jaren betrokken bij onze vereniging omdat zijn dochter al vanaf de jeugd actief is bij Seesing Flex | Longa ’59. ‘De discipline van de speelsters verdient mijn diepe respect, ik ben dan ook blij dat ik op deze manier iets voor de volleybal kan betekenen.’.
 
Zonder bedrijven zoals Lurvink Afbouw zou onze vereniging niet kunnen bestaan, we zijn dan ook super blij en dankbaar voor de trouwe support die we van hen krijgen. Wij willen Lurvink Afbouw enorm bedanken voor alle hulp.
Jurgen Lurvink en Marian Hagen op de foto.
Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook