Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa’59 dames 2, uitkomend promotieklasse, zoekt speelsters

       

Ook dit seizoen zijn we weer met veel lol en motivatie in het volleybal gestart. De harde kern bestaat uit Nathalie, Ilse op mid (Roeyel had een uitstapje, maar nu haar zoon geboren is komt ze weer aansluiten!) Marleen en Janine op diagonaal, good old Els (al is ze nog maar 23) op spelverdeling en Maria en Wendy op buiten. Daarnaast is Mirjam de libero in de thuiswedstrijden en is Judith na wat fysiek malheur ook weer van de partij.

Jeugd sluit aan tijdens training

Op maandag wordt getraind onder leiding van Rob en dan is er ook mogelijkheid voor talenten om aan te sluiten. Dat we nog steeds ons vrouwtje staan blijkt uit het feit dat we thuis alleen van de top drie hebben verloren en dat we ook dit seizoen weer in de top vijf zullen afsluiten. We spelen op de donderdagavond thuis, met altijd een gezellige afsluiting in de kantine. Daarnaast zijn een aantal van ons actief als trainer/coach van de inmiddels volleyballende dochters of als scheidsrechter.

Twintigers van harte welkom

We zouden het prachtig vinden als komend seizoen nog een paar twintigers willen aansluiten, zodat dit team een bestendige plek behoudt in de promotieklasse. Heb je interesse, stuur een email naar secretariaat@longa59.nl en draai een keer vrijblijvend, een proeftraining, mee.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook