Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa ’59 zet Juust advocaten & mediators in de spotlights.

       

Juust Advocaten & Mediators is een van de bedrijven die Seesing Flex | Longa ’59 enorm steunt. We zijn enorm dankbaar voor deze support en zetten ze dan ook graag een keer in de spotlights. Want wie is dit bedrijf nou eigenlijk, en wat maakt hen zo bijzonder?

Juust Advocaten & Mediators is een advocatenpraktijk dat verschillende juridische diensten levert aan met name ondernemers. Het bedrijf biedt kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zonder torenhoge tarieven te rekenen, zoals bij veel westerse kantoren wel het geval is. Daarnaast heerst er binnen het kantoor een gemoedelijke sfeer met een altijd aanwezige Achterhoekse nuchterheid.

Mede eigenaar Eef Steentjes vertelt dat hij gek is op sporten en het Lichtenvoordse verenigingsleven altijd al belangrijk heeft gevonden. Vooral balsporten heeft hij hoog in het vaandel staan, ondanks het feit dat voetbal toch echt zijn voorkeur heeft vindt hij volleybal ook een leuke sport.

Het gegeven dat zijn dochter Pleun bij ons in de A2 speelt en ook omdat hij graag ons als lokale sportclub wil ondersteunen heeft hem doen besluiten om Seesing Flex | Longa ’59 een warm hart toe te dragen. Zonder bedrijven zoals Juust Advocaten & Mediators zou onze vereniging niet kunnen bestaan, we zijn dan ook enorm dankbaar voor de support die we van hen krijgen.

 

Zelf heeft Eef Steentjes ook nog een boodschap voor al onze leden: Ga zo door!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook