Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa ’59 zet Tenten Solar in de spotlights.

       

Tenten Solar is een van de bedrijven die Seesing Flex | Longa ’59 enorm steunt. We zijn enorm dankbaar voor deze support en zetten ze dan ook graag een keer in de spotlights. Want wie is dit bedrijf nou eigenlijk, en wat maakt hen zo bijzonder?

Tenten Solar is de specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zowel particulier als zakelijk. Naast dat ze een van de eerste spelers op de markt zijn, is het bedrijf ook echt specialist. Ze werken dagelijks met een groot team vanuit drie verschillende vestigingen door het hele land. Je kunt Tenten Solar wellicht kennen van de particuliere opdrachten, maar het Lichtenvoordse bedrijf houdt zich ook bezig met veel grote projecten zoals bijvoorbeeld onze thuisbasis: de Hamalandhal.

De liefde voor volleybal vanuit Tenten Solar gaat al jaren terug. ‘Volleybal hoort bij Lichtenvoorde, dit volgen wij al jarenlang en deze interesse is gebleven.’ Zonder bedrijven zoals Tenten Solar zou onze vereniging niet kunnen bestaan, we zijn dan ook enorm dankbaar voor de support die we van hen krijgen.

Tot slot heeft Tenten Solar nog een boodschap voor al onze leden: Geniet van de sport en alles mooie momenten samen. Dit kan winst zijn, verlies zijn, het kan mee- of tegenzitten, maar maak samen mooie momenten en geniet hier uiteindelijk van. “Life is about creating memories”

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook