Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 CMV meisjes 5.1 en jongens 6.1 KAMPIOEN

       

De mini`s spelen toernooien in plaats van een competitie. Elke wedstrijd kunnen ze punten winnen bij een gewonnen wedstrijd. Dit heeft tot het kampioenschap geleid van CMV-meisjes 5.1 en jongens 6.1.

 

CMV-meisjes 5.1
Wat was het spannend! Longa'59 team 5.1, (Fem, Floor, Eva, Sis en Lot) zijn gegroeid als team, hadden plezier en werden fanatieker. Ze haalden steeds meer ballen van de grond, speelden goed drie keer samen en soms was er zelfs een aanval te zien. De laatste twee toernooitjes wisten ze dat het kampioenschap haalbaar was. Ze bedachten een tactiek om te winnen van de grootste concurrent. Gelukt! Super gedaan meiden, gefeliciteerd met het kampioenschap!!  

CMV-jongens 6.1
Douwe, Deen, Link, Demi, Jop & Zep: deze zes geweldige strijders zijn uitgegroeid tot een heel hecht team. Na een indrukwekkende deelname aan het NOJK op C niveau kwam aan het einde van het seizoen zowaar het kampioenschap in het vizier. Hun vastberadenheid, teamwork en onverschrokkenheid op het veld hebben geleid tot de overwinning. Er werd hard voor mekaar gewerkt, het drie keer spelen zat er goed in en er werden mooie rally’s gespeeld! Jongens gefeliciteerd!

Bedankt trainers, coaches en supporters. Ze gaan nu allemaal over naar de C.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook