Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Teams Seesing Flex | Longa`59 trainen in nieuwe samenstelling

       

De competitie is afgelopen, er worden geen wedstrijden meer gespeeld. Na de competitie houden we twee weken meivakantie en daarna trainen de teams in een nieuwe samenstelling.

Jongens CMV 6.1 wordt Jongens C1

De nieuwe teamsamenstelling komt zeer zorgvuldig tot stand. De Technische commissie heeft gesprekken met een deel van de teams en trainers en anderen vullen een enquêteformulier in. Daarna wordt een evaluatie gemaakt en indien mogelijk houdt de TC rekening met de wensen van de spelers. Aan de hand van deze gegevens worden nieuwe teams samengesteld en trainers erbij gezocht. Al met al een intensief proces, waar we altijd het belang van de spelers voor ogen houden. Of ze in het juiste team én niveau ingedeeld worden én daardoor met plezier volleyballen.

Dames 1
Met de komst van een nieuwe trainer, Jeroen Peeters, zal er ook een nieuwe selectie ontstaan. Zij trainen nog langer door omdat volgend seizoen de lat hoog ligt.

Kamp en 16+ eindtoernooi
Tot en met 16 juni wordt door alle teams doorgetraind en dan houden we zomervakantie. Op 2,3,4 juni vindt het jeugdkamp plaats en op 16 juni sluiten we af met een 16+ toernooi.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook