Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Volleybalkamp Seesing Flex | Longa ’59 daverend succes!

       

Het weer was geweldig! De sfeer supergoed! Er is enorm genoten! Kortom; superlatieven te kort om deze dagen te beschrijven.

Van vrijdagavond 2 juni tot en met zondagochtend 4 juni was het genieten geblazen voor de 50 jeugdleden, jongens en meiden van Seesing Flex | Longa ’59, in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. En niet alleen voor de deelnemers, ook voor de begeleiding bestaande uit 4 volwassenen en 3 jeugdtrainers van zo’n 15 jaar. Vanaf de sporthal op de fiets naar Beusink in Lievelde, een toplocatie! Voor de kleinsten was een plekje in een auto.

De telefoons bleven thuis, dat was even wennen, maar al snel was dat vergeten en zorgde het voor verbinding. Er werd gespeeld, gekletst, de klapspelletjes bleken niet verleerd. Van groot tot klein, iedereen deed mee en paste op elkaar. Van creatief bezig zijn, bubblebal, de hoedendans met van thuis meegenomen gekke hoofddeksels tot het kampvuur met marshmellows. Superleuke gezellige activiteiten. En de snacks tussendoor, groente, fruit, kaas en worst werd met al evenzoveel enthousiasme verorberd.

Er werd geslapen in stapelbedden, hoe cool, in het melkhuis. En hoe laat ze moesten slapen? ‘Je bent op kamp, je moet helemaal niet slapen, je moet van iedere minuut genieten!’, aldus begeleider Wendy. Overigens was het de 2e nacht rond middernacht wel muisstil in de slaapzalen. Wendy besloot haar verhaal met: ‘Had ik al gezegd dat we zo enorm hebben genoten? Duidelijk dus!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook