Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

SEESING FLEX | LONGA ’59 MEISJES C1 KAMPIOEN.

De meiden van de MC1 moesten afgelopen zaterdag aantreden tegen Forza voor het kampioenschap in de 1e klasse. De meiden moesten met minimaal 3-1 winnen om kampioen te kunnen worden. Aan de voorbereiding lag het niet, de meeste meiden trainen 3 keer in de week en hebben daarnaast nog krachttraining bij Centrum In Beweging. Ruud Elferink van CIB had de meiden vrijdags voorafgaand aan de wedstrijd nog boks training gegeven.

De eerste set heerste er nogal wat spanning bij de Longa’59 meiden. Forza gaf goed weerstand en wist af en toe goed door de dekking van Longa’59 te stoten. De eerste set leek op punten naar Forza te gaan maar Longa’59 wist bij 26–26 te voorkomen dat de handdoek in de ring werd gegooid. De rug werd gerecht en er werden 2 directe stoten op de tegenstander geplaatst die de overwinning opleverde.

De overwinning in de 1e set leverde zoveel vertrouwen op dat het begon te swingen. Forza kwam de klap de volgende 2 sets niet meer te boven en aan het eind van de derde set werd de definitieve knock out uitgedeeld. Het kampioenschap was binnen. De vierde set was een formaliteit maar zoals een echte kampioen betaamd werd nog even alles uit de kast gehaald. Evi die met een paar geweldige sprongservices nog wat tikken uitdeelde en de aanvallers legden de ballen daar neer waar de coach dat graag wilde hebben.

Na de wedstrijd werden de meiden in een mooi kampioensshirt gehesen en was er taart en bloemen voor de terechte kampioenen. Het kampioensteam bestaat uit Evi, Isa, Laura, Nanne, Nikki, Mees, Sophia, Suus, Suze en de trainers Han en Bart