Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 Cool Moves volleybaltoernooi voor niveau 1, 2 en 3

       

De jongste spelers van Seesing Flex | Longa ’59, in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar, heeft afgelopen zaterdag in de Hamalandhal een toernooi gespeeld. Het balgevoel wordt met plezier ontwikkeld.

Cool Moves Volleybal, dat is waar CMV voor staat. En Cool is het zeker! Want, de opbouw van het volleybal is zeer slim en leuk in 6 niveaus opgezet. In niveau 1 ligt de nadruk op het vangen van de bal en het over het net gooien. In het volgende niveau komt de opslag erbij, en in het derde niveau wordt de stap gemaakt naar de bal die over het net komt te toetsen, dat is de bal met de onderarmen omhoog spelen. Een teamgenootje vangt vervolgens die bal.

Eén keer per week, op woensdag van 16.45 – 18.00 uur is er training onder leiding van Rob. Hij wordt geassisteerd door meiden uit de B- en C jeugd. Volleybal is er al voor jongens en meiden vanaf 6 jaar. Spelenderwijs wordt bewegingsonderwijs gegeven en balvaardigheid bijgebracht, maar bovenal staat plezier in bewegen voorop. Ken je nog kinderen die willen leren volleyballen, vanaf 6 jaar, meld je dan aan via de website https://www.longa59.nl/aan-afmelden-2/meetrainen/ en kom vrijblijvend meetrainen.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook