Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Halve finaleplaats Volleybaldirect Open (NOJK) voor CMV-meiden

       

Afgelopen zaterdag mochten de meisjes van Seesing Personeel|Longa’59 die afgelopen maand getraind hadden voor de CMV in Houten tijdens de voorrondes voor de NOJK laten zien wat ze konden tegen andere teams uit Nederland.

Het Meisjes CMV-team bestaat uit aanvoerster Silke Wouda, speelsters Faye Tenten, Loïs Harbers, Floor Gartsen, Suze Knufing en Eva Hubers, scheidsrechter Bas Gebbinck, begeleidster Claudia klein Holkenborg en trainer en coach David Menting. Als voorbereiding op de voorrondes van de NOJK hadden de meiden een aantal trainingen afgewerkt om te wennen aan een klein veld en om speelsters te selecteren voor het CMV-team. Tijdens een oefentoernooi in Varsseveld zijn de meiden derde geworden met mooi en goed spel.

Winst en verlies
Afgelopen zaterdag traden de speelsters als eerste aan tegen Jola uit Made. Door het ontbreken van tegenstand en goede servebeurten hebben zij deze wedstrijd makkelijk gewonnen. Daarna speelde Seesing Personeel|Longa’59 tegen ZVH uit Zevenhuizen. De eerste set is nipt verloren en de tweede set is door angstig te volleyballen een voorsprong van 8 punten weggegeven. Dit kwamen de meiden niet meer te boven waardoor ze de wedstrijd verloren.

Het beste spel
Na twee uur wachten, traden de speelsters tegen de koploper aan. Met leuk spel en mooie aanvallen zetten zij Kalinko uit Den Haag onder druk. Beide sets werden verdeeld tussen deze teams. Kalinko was hierdoor direct geplaatst. Meisjes CMV van Seesing Personeel|Longa’59 trad als nummer drie van de poule tegen de nummer twee van een andere poule aan; RVV uit Katwijk. De meiden lieten het beste spel zien met servedruk, mooie passes, krachtige aanvallen en blokpunten die werden gepakt. Het team kon beide sets op haar naam schrijven. Hierdoor zijn de meiden door naar de halve finales, die plaatsvinden op zaterdag 23 februari. Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook