Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Wederom behalen twaalf scheidsrechters certificaat

       

Met trots feliciteren wij wederom twaalf speelsters. Zij hebben het certificaat behaald om wedstrijden te fluiten in de 2e en 1ste klasse en Topjeugd A en B niveau. De meiden hebben eerst de basis Volleybalmasterz afgerond, het spelregelbewijs van de NeVoBo en bij Maicol Gerritsen, onze scheidsrechtercoördinator, een interne opleiding gevolgd.  Tijdens de opleiding komen allerlei spelsituaties naar voren, die later met elkaar besproken zijn. Zo leer je van elkaar wat toegelaten mag worden of juist afgefloten moet worden.  

Ze hebben nu handvatten om als spelleider een wedstrijd te fluiten. Wat vooral belangrijk is, dat ze zichzelf blijven, niet twijfelen en genieten van de wedstrijd. Deze ontwikkeling past binnen de pijlers van Seesing Personeel | Longa`59. Het vergroten van kennis van spelregels van volleyballers is een onderdeel van de missie Samen naar een veiliger sportklimaat, die bij Seesing Personeel | Longa`59 hoog in het vaandel staat. Door spelregelkennis bevorder je ook sportiviteit en respect. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter.

Op de foto boven van links naar rechts: Maicol Gerritsen, Ela Lurvink, Demi Westerlaan, Nynke Ressing, Aukje Wouda, Jessi Ebbers.

Onder van links naar rechts Nina Zents, Fleur Nijenhuis en Lynn van den Berg.

(niet op de foto Femke Hogenelst, Marian Hagen, Maria Krol, Judith Spekschoor)

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook