Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Activiteiten 60-jarig jubileumjaar Longa’59

       

De jubileumcommissie van Longa’59 is op dit moment druk bezig met het organiseren van prachtige activiteiten om het 60-jarig bestaan van volleybalvereniging te vieren. Wie weet, ontmoeten de mensen op onderstaande foto’s elkaar wel op het jubileumfeest op 19 oktober! Iedereen die Longa’59 een warm hart toedraagt, is van harte welkom

Dames-1 1966: Staand, van Links naar rechts:

Marian Kooiman, Maria Manschot, Ingrid van Halteren, Irma Doppen en Loes Hoekstra.

Voorste rij: Celien Manschot, Wil Doppen en Jose Hoekstra. (namen met dank aan Jos Holweg)

Op weg naar Rusland 1989?

Aanmelden

Om zoveel mogelijk belangstellenden te informeren, is er zowel op de speciale Facebook-jubileumpagina als op de website een mogelijkheid om alvast aan te geven dat je van plan bent te komen. Hiermee kun je zien of (oud-)teamgenoten, (oud-)trainers/coaches en (oud-)supporters ook geïnteresseerd zijn. Behalve een feest voor leden en oud-leden is het jubileumfeest voor velen uiteraard ook een reünie.

Meisjes A 1971

Jubileum-agenda

Op donderdag 13 juni aanstaande vindt allereerst het recreantentoernooi plaats met dertien teams uit de gemeente Oost Gelre. Zij strijden om de Longa’59 Recreantencup. Daarna wandelen we met Longa’59 de avondvierdaagse van 19 t/m 22 juni en wordt van 28 tot 30 juni het jubileumjeugdkamp gehouden met een aangepast jubileumthema. Op 19 oktober is ‘s middags een clinic, waarna ‘s avonds om 20.00 uur het feest losbarst bij De Koppelpaarden. Hier presenteren we dan ook de speciale 100 pagina’s tellende Longa’59-glossy met prachtige verhalen en foto’s.

 

Mis het feest niet en kom 19 oktober om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Zet de datum dus alvast in je agenda en meld je aan via de website: www.longa59.nl of de Facebook-jubileumpagina: 60-jarig jubileum Longa’59.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook