Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Meisjes B1 Seesing Personeel|Longa’59: Vriendinnen met ambitie

       

Wij zijn Bibi Kremers, Evy Heutinck, Fenne Hartjes, Isa Beemers, Kyra Abbink, Lois Tenten, Lynn van Aken, Lynn Molendijk en Nova Berendsen en spelen in meisjes B1 van Seesing Personeel|Longa’59. Wij spelen op dit moment in de 1e klasse van de B-jeugd competitie en staan nog ongeslagen bovenaan.

Ons doel is om halverwege het seizoen te promoveren naar de Hoofdklasse. Daar trainen wij hard voor, drie keer in de week in de Hamalandhal onder leiding van onze trainers Luuk Huinink en Bart Manschot. Daarnaast trainen wij één keer in de week bij Centrum in Beweging. Onder begeleiding van Leonie Otten en Ruud Elferink verbeteren we onze motoriek en worden wij sterker. Door het vele trainen raken we steeds beter op elkaar ingespeeld. Afgelopen seizoen zijn wij derde geworden in de Topklasse bij de C-jeugd, een hele mooie prestatie waar wij erg trots op zijn.

Opa Hennie

Bij de wedstrijden worden wij flink aangemoedigd door een grote schare supporters. Onze vaste supporter, opa Hennie, komt alle wedstrijden kijken, zelfs de uitwedstrijden. Vorig seizoen was hij bij het kwalificatietoernooi verhinderd en toen ging het gelijk een heel stuk minder. We hebben dus met opa Hennie afgesproken dat hij er alles aan moet doen om ons te komen aanmoedigen.

Buiten het volleybal zijn wij vriendinnen en doen we leuke dingen samen zoals beachvolleyballen en wandelen met de A4D. Omdat wij bij onze vereniging zo vaak mogen trainen vinden wij ook dat we iets terug moeten doen. Een aantal meiden van ons geeft training aan de Mini’s, we fluiten jeugdwedstrijden en helpen mee bij de jaarlijkse potgrondactie om de kas van Seesing Personeel|Longa’59 te spekken. Wij hopen nog lange tijd met heel veel plezier samen te volleyballen.

 

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook