Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Personeel|Longa’59 zoekt stoere jongens voor Cool Moves Volleybal en voor de C1

       

De oproep, twee seizoenen terug om als jongen te komen volleyballen bij Longa’59 gaf veel positieve reacties. “Inmiddels hebben we al drie jongensteams aan het volleyballen, maar zijn we zeker op zoek naar jongens die het volleybal willen uitproberen”, vertelt Marloes Harbers, hoofd technische zaken. Volleybal is een explosieve, dynamische sport. Voor de jonge jeugd is een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld: Cool Moves Volleybal (CMV), een makkelijke manier om volleybal stapsgewijs aan te leren.

Cool Moves Volleybal (CMV)

In CMV 2 (leeftijd 7-8 jaar) met trainer Sean Tilley, spelen:  Mart – Timo – Stijn – Zep.  Tijdens de training worden ze fysiek uitgedaagd, doen ze behendigheidsspellen met de bal en gaan ze de onderlinge strijd aan tijdens de mini games. Onze jongste aanwinsten trainen iedere woensdag van 16.45 tot 18.00 uur in de Hamalandhal.

In CMV 4 (leeftijd 9-11 jaar) met trainer John IJzereef, spelen: Romijn – Bjarne – Timo  - Thijmen. Bij niveau 4 beginnen ze al echt te volleyballen. Van toetsen, vangen en gooien naar het echte volleybalspel. Zij trainen iedere maandag van 16.45 tot 18.30 uur in de Hamalandhal. Zowel CMV 2 als CMV 4 spelen eens per maand een klein toernooi op zaterdagochtend. Het toernooi bestaat uit 3 wedstrijden tegen andere teams uit de regio en iedere keer valt er een mooie beker te winnen. Super cool toch?

Jongens C1

De C1 (leeftijd 11-15 jaar) met trainer Roy Harbers, bestaat uit: Yoran – Lennon – Dion – Rik – Marijn – Pim. Iedere week spelen zij 6 tegen 6 competitie in de Hoofdklasse. Snelle services worden afgewisseld met harde smashes en mooie verdedigende acties. Hier zie je al echt het stoere powervolleybal terug, waar het Nederlands mannenteam ook om bekend staat. Zaterdag 23 november spelen ze weer thuis in Lichtenvoorde om 14.30 uur in de Hamalandhal. Kom ze aanmoedigen of durf je het aan om een keer mee te trainen? Deze toppers trainen op maandag van 18.30 tot 20.00 uur en op woensdag van 18.00 tot 19.30 uur.

Meetrainen?

De jongens van Seesing Personeel|Longa’59 vinden het uiteraard geweldig als er uitbreiding komt. Wil je gewoon eens een paar keer meetrainen om te kijken of het wat voor je is? Dat kan! Stuur een e-mail naar: hoofdtc@longa59.nl.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook