Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Spotlight on Seesing Personeel | Longa`59

       

Het bestuur blikt terug op een overweldigend jaar. ‘Ons’ 60-jarige jubileum was ongekend en bezorgde veel kippenvelmomenten. Het vieren van een mijlpaal is dan ook een unieke gebeurtenis. Het hele jaar in de spotlight staan zorgt voor vreugde, plezier en hartverwarmende reacties. Mooie artikelen zijn te lezen in de glossy en tijdens het afsluitende feest 19 oktober jl. werden veel verhalen gedeeld en herinneringen opgehaald.

Al 60 jaar stond en staat loyaliteit hoog in het vaandel bij de club. Het verenigingsleven is altijd de bindende factor geweest en men heeft wát voor elkaar over. De leden vormen het DNA van de club, bepaalden en bepalen de sfeer, daar is iedereen heel goed in geslaagd. Nóg steeds heerst het familiaire gevoel, is er een verenigingsbetrokkenheid en zijn er vriendschappen voor het leven ontstaan.

Hoogtepunten, teleurstellingen, dieptepunten én succes, dat hoort bij het leven én onze club. Altijd is gebleken, dat je juist op die momenten terug kan vallen op je teamleden. En dat je niet alleen staat in het verwerken van je eigen emoties.

Samen hebben we ervan gemaakt, wat het nu is, het is meer dan de moeite waard! Laten we dit koesteren en de spotlight blijvend laten schijnen op alle leden en betrokkenen van onze volleybalclub.    

Het bestuur wenst je liefdevolle Kerstdagen en een prachtig 2020.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook