Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Drukkerij Westerlaan en Seesing Personeel|Longa'59, al jaren een gouden match

       

Al sinds de jaren tachtig is Drukkerij Westerlaan een betrokken sponsor van Longa'59 en sinds vorig seizoen is Bein Westerlaan, directeur-eigenaar van Drukkerij Westerlaan, ambassadeur van Seesing Personeel|Longa'59 én met z'n bedrijf teamsponsor van Dames 2. “Wat mij betreft een gouden match, want net als ons bedrijf zijn de volleybalsters van Dames 2 energiek, ondernemend, daadkrachtig en beschikken ze over veel ervaring”.

Nieuwsbrieven, flyers, brieven en boeken. Noem iets dat op papier gedrukt moet worden en Drukkerij Westerlaan kan het verzorgen. In een tijd waarin digitale informatievoorziening hoogtij viert, gaat het goed met de drukkerij. “Juist door de overvloed aan digitale mailing zien ondernemers dat de attentiewaarde van mailing op papier weer terug is. Met de juiste investeringen is Westerlaan nu een moderne, up-to-date drukkerij met klanten door heel Nederland. Alles moet snel tegenwoordig. Onze servicegraad is hoog. Wij hoeven geen ’nee’ te verkopen” aldus een trotse Bein.

Sport voor iedereen

Als sportliefhebber sponsort Drukkerij Westerlaan regionaal verschillende sportverenigingen. “Sport mogelijk maken voor iedereen, daar willen we aan bijdragen”. Longa'59 heeft een speciale plek in het hart van de ondernemer. “Als sponsor, maar ook als vader en supporter van een volleyballende dochter heb ik enorme waardering voor alle werk dat bij Longa'59 door vrijwilligers gedaan wordt. Het voelt als één grote familie. Als ambassadeur heb ik collega-ondernemers benaderd voor het sponsoren van een team én het vinden van een hoofdsponsor. Dat Seesing Personeel|Longa'59 nu een naam gevende hoofdsponsor heeft en elk team een eigen sponsor maakt me trots. Mijn droom voor Seesing Personeel|Longa'59? Met speelsters uit de eigen opleiding weer uitkomen in de 1e divisie!"

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook