Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Start2volley

       

Volleybal leren voor mannen en vrouwen 18+

“We gaan starten met een volleybalcursus, start2volley. Deze gratis korte cursus van 9 trainingen is voor mannen en vrouwen, 18+, met én zonder echte volleybalervaring. In deze 9 lessen worden technieken geoefend en de spelregels uitgelegd, aldus een enthousiaste voorzitter Marian Hagen.” Iedereen kan volleyballen, je hebt vast wel eens een potje gespeeld op de camping of tijdens een buurt- of familiefeest en ervaren dat volleybal een plezierig spel is én leuk omdat je het beleeft met een team.

 

Iedereen kan volleyballen

“Tijden deze cursus zijn we met 2 tot 4 ervaren trainers die de training verzorgen. We starten met eenvoudige basistechnieken waar je met veel balcontacten al snel oefeningen kan draaien. Van laag naar hoog tempo, van simpele naar complexere oefeningen. Met als doel uiteindelijk een partijtje tegen elkaar te spelen, aldus één van de trainsters.”

Gratis aanbod
We starten 26 oktober, elke maandag van 20.30 – 22.00 uur in de Hamalandhal. Deze lessen biedt Seesing Flex | Longa`59 geheel gratis aan. Dit is tot de kerstvakantie.

Flexibel volleyballen
Bij de laatste training evalueren we de gehele cursus en bespreken we de mogelijkheden. Óf dat je als team verder wil gaan óf dat je op andere avonden aan wil sluiten bij onze recreantengroepen. “In deze tijd is behoefte aan flexibel sporten en flexibele invulling van de trainingsavonden en groepen, we spelen hier zoveel mogelijk op in door een flexibel aanbod, aldus de voorzitter Marian Hagen”

Inschrijven maximaal 14 personen.
Klik hierop en schrijf je in via het aanmeldformulier. We willen de nieuwe spelers zoveel mogelijk technisch ondersteunen en daarom houden we een maximaal aantal van 14 personen aan. Vol is vol!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook