Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd

Seesing Flex | Longa`59 John Eppingbroek 50 jaar lid

       

Een heel aantal recreantenleden zijn de club Seesing Flex | Longa`59 bijzonder trouw. Eén persoon springt eruit en dat is John Eppingbroek. Hij is maar liefst 50 jaar lid van de club. Afgelopen donderdag werd John in het zonnetje gezet. Hij speelde zijn laatste wedstrijd samen met zijn zoon, onder toeziend oog van oud leden, vrouw en kinderen.

John is jarenlang penningmeester geweest, tijdens de zeer succesvolle jaren van dames 1, waar ze lands- en bekerkampioen werden en Europacup speelden. Daarnaast was hij penningmeester van het Kei festival en sponsorcommissie.

John wordt getypeerd als bescheiden, iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bijzonder prettig in de omgang en zeer betrokken bij de vereniging.

Voorzitter Marian Hagen bedankte John na afloop van de training in de kantine voor zijn vele vrijwilligerswerk voor de vereniging. Zij vertelde een aantal anekdotes en overhandigde John twee speciale items, een gevulde droppot met logo van de club en een Seesing Flex | Longa`59 bidon met zijn naam. De schaal met bitterballen ging rond, een extra biertje werd gedronken én oude verhalen opgehaald. Het was weer ouderwets gezellig.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook